Localitatea Moieciu de Jos este situata in comuna Moieciu, in culoarul Rucar-Bran la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si cele de est ale Muntilor Piatra Craiului.

Satul Moieciu de Jos inca din anul 1805 a fost mentionat documentar. El dispune de numeroase centre de creatie populara si in special de prelucrare artistica a lemnului.

CasaSTAN se gasete intr-o locatie apropiata de toate obiectivele turistice importante ale zonei judetului Brasov, dar si suficient de retrasa astfel incat sa nu fiti deranjati de zgomotul masinilor. CasaSTAN este situata in comuna Moieciu de Jos pe Str. Zbarcioara nr. 175A.

In functie de orasul din care veniti puteti alege cate o ruta unica in frumusetea ei. Dinspre Bucuresti se urmeaza ruta: Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Rasnov, Bran, Moieciu. Aceasta este foarte frumoasa deoarece va poarta pe marginea Vaii Prahovei, pe la baza Muntilor Bucegi si va da posibilitatea sa vedeti localitatile turistice: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal.

Ruta dinspre Brasov: Brasov, Cristian, Rasnov, Tohan, Bran, Moeiciu este atragatoare datorita peisajului deosebit de frumos, putand observa pe partea dreapta Muntii Bucegi si Masivul Postavaru, iar in partea stanga Muntii Piatra Craiului si in spatele lor Muntii Fagarasi.

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Fix: (021)-326.49.31
Mobil: 0722.311.034
Email: acasala@casastan.ro
Persoana de contact: Liviu STAN