Localitatea Moieciu de Jos este situata in comuna Moieciu, in culoarul Rucar-Bran la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si cele de est ale Muntilor Piatra Craiului.

Satul Moieciu de Jos inca din anul 1805 a fost mentionat documentar. El dispune de numeroase centre de creatie populara si in special de prelucrare artistica a lemnului.

Cu totii vrem sa scapam din cand in cand de problemele de zi cu zi si sa mergem intr-un loc frumos in care sa ne putem relaxa si sa ne simtim ca acasa. CasaSTAN nu va ofera doar atat. Aici veti avea parte de cea mai frumoasa vacanta pe care ati petrecut-o vreodata; bineinteles, asta doar daca nu ati mai fost la noi. Intr-un decor pitoresc si linistit, la marginea unui parau clar de munte, veti uita toate grijile ce nu va dau deloc pace.
Leganandu-va intr-un hamac la umbra unui foisor chiar langa parau si servind cateva bucate traditionale proaspat gatite special pentru dvs, va garantam ca va veti simti poate chiar mai bine ca la dumneavostra acasa. Sau va puteti bucura in voie de cei 1000 de metri patrati de pomi si iarba proaspat cosita vara, sau de zapada imaculata iarna. Puteti foarte bine sa vizitati imprejurimile intr-o caruta sau o sanie rustica trasa de cai si va puteti minuna de toate frumusetile zonei. Poate ca veti dori sa stati in casa in camerele spatioase, decorate cu bun gust intr-un stil rustic autentic si sa spuneti povesti pe o blana de urs in fata semineului. Daca doriti sa va pregatiti singuri ceva de mancare puteti folosi gratarul aflat langa foisor sau bucataria complet utilata. Posibilitatile sunt nelimitate, totul este sa veniti si sa ne spuneti tot ce doriti. Va asteptam cu caldura!

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Fix: (021)-326.49.31
Mobil: 0722.311.034
Email: acasala@casastan.ro
Persoana de contact: Liviu STAN